www.nbtf.be  2009 - 2012                    

 

 

Paintball

 

 

Wat is nu precies paintball? Paintball is een fysieke buitensport waarbij twee ploegen het tegen elkaar opnemen. Het is de bedoeling om je tegenstanders buitenspel te zetten door hen te markeren met een verballetje. Dit balletje vuur je af met je paintballgeweer of marker.

 

Wanneer je bij ons komt paintballen stellen we je ons volledig assortiment paintballmateriaal ter beschikking. Elke speler krijgt een overall, masker, nekbeschermer en een marker. De markers die wij gebruiken zijn eigenlijk luchtdrukpistolen. Een onderdeel van je marker is de luchtdrukfles, deze wordt gevuld met perslucht en laat de speler toe om verfballetjes af te vuren tot op een afstand van 45 meter.

 

Veligheid gaat voor! De bescherming die wij aanbieden is verplicht voor alle spelers. Op deze manier verzekeren wij voor elke speler een fijne ervaring.

 

De huur van het materiaal en het bijvullenvan je gasfles zitten in de standaardprijs van 30p.p. inbegrepen. Je krijgt zelfs je eerste lader van 100 verfballetjes cadeau. Per herlaadbeurt van 100 balletjes betaal je slechts 7.00 extra.

 

 

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

Reserveren?

 

Contacteer ons 

Wil je een terrein vastleggen of materiaal huren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!